ORDRE de 26 d'octubre de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 26 d’octubre de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes, i es convoquen els corresponents a l’any 2002.

Mitjançant l’Ordre de 29 de maig de 2000 (DOGC núm. 3153, de 2.6.2000), es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al foment de la gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions ramaderes i es van convocar els ajuts de l’any 2000.

L’Ordre de 6 de març de 2001 (DOGC núm. 3349, de 16.3.2001) modifica les bases reguladores i convoca els ajuts corresponents a l’any 2001.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d’interès continuar fomentant la gestió tècnica, la millora genètica i l’expansió de les races, així com la intensificació de la productivitat dels ramats amb la millora del maneig, la gestió i l’aprofitament dels recursos, per tal de promoure l’obtenció d’un producte final de qualitat i uns canals de comercialització que permetin incrementar el valor afegit de l’activitat ramadera.

D’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances publiques de Catalunya, i en us de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’apartat 3 de l’annex de l’Ordre de 29 de maig de 2000, el qual queda redactat de la manera següent:

"—3 Beneficiaris

"Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les agrupacions de ramaders constituïdes com a associacions i que estiguin degudament inscrites al registre corresponent, que desenvolupin programes de gestió tècnica per a la millora de la gestió de les explotacions considerades d’interès especial dins l’àmbit territorial de Catalunya."

Article 2

Es modifica l’apartat 8.3.a) de l’annex de l’Ordre de 29 de maig de 2000, el qual queda redactat de la manera següent:

"a) Fotocòpia del NIF de l’agrupació, així com dels seus estatuts. També cal presentar un certificat actualitzat de la inscripció al registre corresponent."

Article 3

L’apartat 9.1 de les bases reguladores de l’Ordre de 29 de maig de 2000 es modifica i queda redactat de la manera següent:

"9.1 La concessió de la subvenció es farà mitjançant resolució del director general de Desenvolupament Rural la qual s’ha d’emetre i notificar, per escrit, al sol·licitant en el termini màxim de 6 mesos comptat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR