ORDRE CLT/14/2003, de 9 de gener, per la qual es modifiquen i es deroguen diverses bases de subvencions del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/14/2003, de 9 de gener, per la qual es modifiquen i es deroguen diverses bases de subvencions del Departament de Cultura.

D'acord amb l'article 92.4 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 2 de l'Ordre 10 de juny de 1997, per la qual s'aproven les bases que han de regir les subvencions a ajuntaments, consells comarcals i ens públics que en depenen per a la programació estable d'activitats culturals de caràcter professional (DOGC núm. 2428, de 8.7.1997), que queda redactat de la manera següent:

"Article 2

"Els ajuts regulats en aquesta Ordre es regeixen per les bases contingudes a l'annex i per la normativa general sobre subvencions".

Article 2

Es modifica la base 3 de l'annex de l'Ordre de 25 de febrer de 1998, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió d'ajuts per promoure les produccions videogràfiques en llengua catalana, que queda redactada de la manera següent:

"-3 Les sol-licituds s'han d'adreçar al director general de Promoció Cultural i han d'anar acompanyades de la documentació següent:

"a) Fotocòpia del DNI i del NIF del/de la sol-licitant de la subvenció.

"b) Quan s'actuï en nom d'altri, fotocòpia del DNI del/de la signant de la sol-licitud i documentació acreditativa de la representació amb què actua.

"c) Declaració sobre si s'han demanat o s'han obtingut altres subvencions per a la mateixa finalitat i el volum d'aquest finançament.

"d) Memòria del projecte en la qual ha de constar: Guió tècnic. Guió literari. Pla de producció (enregistrament i postproducció). Text complet dels diàlegs, comentaris i crèdits en català.

"e) Proposta de l'equip tècnic i artístic. S'ha d'adjuntar un breu currículum de tots ells.

"f) Un pressupost detallat de despeses segons el guió tècnic, on es detallaran tots els conceptes, així com un pressupost detallat d'ingressos previstos.

"g) Un calendari detallat de la realització del projecte.

"h) Declaració en la qual es faci constar que el projecte és original o bé opció de compra o autorització del propietari dels drets, en cas que el projecte es basi en una obra literària o en qualsevol altre mitjà que requereixi l'obtenció dels drets.

"No cal aportar els documents indicats en les lletres a) i b) en cas que el/la sol-licitant ja els hagi presentat anteriorment a l'Administració de la Generalitat, sempre que no...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR