ORDRE SLT/5/2007, de 5 de gener, per la qual es modifiquen determinats negociats del Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/5/2007, de 5 de gener, per la qual es modifiquen determinats negociats del Departament de Salut.

MitjanÁant el Decret 219/2005, d'11 d'octubre (DOGC n˙m. 4489, de 14.10.2005), s'ha modificat l'estructura org‡nica del Departament de Salut;

Amb la finalitat de garantir l'efic‡cia operativa de la nova organitzaciÛ, es fa necessari procedir a l'adaptaciÛ de l'estructura vigent pel que fa als negociats i modificar els que resulten afectats pel Decret 219/2005, d'11 d'octubre;

Vista la disposiciÛ final segona del Decret 219/2005, d'11 d'octubre, i d'acord amb les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

El Negociat de DocumentaciÛ i Biblioteca s'adscriu a la SubdirecciÛ General de Recursos Humans i OrganitzaciÛ de la Secretaria General.

Article 2

El Negociat d'IncidËncies i Modificacions Retributives s'adscriu a la SecciÛ de Recursos Humans del Servei de Recursos Humans de la Secretaria General.

Article 3

El Negociat de Taxes i HabilitaciÛ passa a denominar-se Negociat de GestiÛ EconÚmica i HabilitaciÛ, i s'adscriu al Servei de Recursos EconÚmics de la Secretaria General.

Article 4

El Negociat de GestiÛ de Compres s'adscriu a la SecciÛ de ContractaciÛ i Patrimoni del Servei de Recursos EconÚmics de la Secretaria General.

Article 5

El Negociat d'AdministraciÛ i DistribuciÛ s'adscriu a la SecciÛ de RËgim Interior del Servei de Serveis Generals de la Secretaria General.

Article 6

El Negociat de Registre i Arxiu passa a denominar-se Negociat de Registre i s'adscriu a la SecciÛ de GestiÛ de Serveis del Servei de Serveis Generals de la Secretaria General.

Disposicions addicionals

.1††Els negociats dependents dels serveis i les seccions del Departament de Salut no previstos en aquesta Ordre continuaran exercint les seves funcions d'acord amb el rËgim de dependËncia establert en les seves normes reguladores.

.2††Els caps dels negociats afectats pel canvi d'adscripciÛ que disposa aquesta Ordre continuaran exercint el c‡rrec d'acord amb la nova adscripciÛ de les unitats esmentades.

.3††El personal que resulti afectat per les modificacions org‡niques que preveu aquesta Ordre ser‡ assignat a les noves unitats i/o llocs de treball que recullin les funcions d'aquelles on fins ara prestaven serveis, mantenint el nivell de destinaciÛ i les retribucions amb c‡rrec als crËdits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR