DECRET 92/1996, de 19 de març, pel qual es modifiquen els Estatuts del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

En la reunió celebrada el 12 de juliol de 1995, el Patronat del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) va acordar integrar com a nous membres la Universitat de Barcelona, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT).

D'acord amb el que preveu l'article 12 dels Estatuts del CREAF, els membres institucionals han procedit a ratificar aquest acord.

En virtut del que s'ha exposat, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 1.1, 7.1, 8.1 i 9.1 del Decret 300/1987, de 4 d'agost, de constitució del Consorci Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), modificat pel Decret 32/1992, de 10 de febrer, que queden redactats de la manera següent: "Article 1 "1.1 La Generalitat de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i l'Institut d'Estudis Catalans constitueixen un consorci per promoure la recerca, els estudis i l'ensenyament en el camp de l'ecologia i les aplicacions forestals. "La participació de la Generalitat de Catalunya en el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (en endavant CREAF) s'instrumentarà per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, del Departament de Medi Ambient i del Comissionat per a Universitats i Recerca." "Article 7 "7.1 El Patronat, que és l'òrgan superior del Consorci, està format per: "El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, que exercirà la presidència. "El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona. "El rector de la Universitat de Barcelona. "El president de l'Institut d'Estudis Catalans. "Un vocal en representació del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. "Un vocal en representació del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. "Un vocal en representació del Departament de Medi Ambient. "Un vocal en representació del Comissionat per a Universitats i Recerca. "Un vocal en representació de la Universitat Autònoma de Barcelona. "Un vocal en representació de l'Institut d'Estudis Catalans. "Un vocal en representació de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. "També en forma part, amb veu i sense vot, el director del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR