ORDRE PTO/378/2003, de 5 de setembre, de modificació de l'Ordre PTO/340/2003, de 23 de juliol, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/378/2003, de 5 de setembre, de modificació de l'Ordre PTO/340/2003, de 23 de juliol, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades.

L'Ordre PTO/340/2003, de 23 de juliol, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 3938, d'1.8.2003, obria convocatòria per atorgament de subvencions per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades i aprovava les bases de la convocatòria per annex.

L'article 3.1, paràgraf segon, de les esmentades bases determinava que les sol·licituds s'havien de presentar en el termini d'un mes a comptar de la seva publicació al DOGC.

Ateses les dificultats que ha suposat la presentació de les sol·licituds en el termini inicialment establert en coincidir amb el període estival, és necessari modificar el termini esmentat fins al 30 de setembre de 2003.

Per tot l'exposat,

Ordeno:

Es modifica el paràgraf segon de l'article 3.1 de les bases aprovades per l'Ordre PTO/340/2003, de 23 de juliol, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades, que queda redactat de la manera següent:

"3.1 Aquestes sol·licituds s'hauran de presentar fins al 30 de setembre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR