DECRET 185/1991, de 2 de setembre, pel qual s'autoritza la facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona per organitzar i gestionar els estudis de la diplomatura en Estadística.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Amb la implantació de la diplomatura en Estadística a la facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona s'aconseguirà millorar l'oferta de tècnics de grau mitjà amb un ampli espectre de sortides professionals.

Aquests estudis es basaran essencialment en una formació molt específica en el camp de l'Estadística, amb possibilitats d'aplicacions a les ciències de la salut, a l'econometria, a la sociologia i a la psicologia, i moltes altres branques, amb la qual cosa es dóna llibertat a l'alumne per decantar-se cap a algun d'aquests perfils, evitant marcar rígidament les diferents especialitats.

La facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà aquests estudis i en serà responsable administrativament i docent, tal i com ho ha sol·licitat el Consell Social d'aquesta Universitat per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona per organitzar i gestionar administrativament els ensenyaments que condueixen a l'obtenció del títol de diplomat en Estadística.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR