DECRET 71/1993, de 23 de febrer, pel qual s'autoritza el canvi de nom de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona pel de Facultat de Ciències de la Comunicació i s'hi implanten els estudis conduents a l'obtenció dels títols de llicenciat en comunicació àudio-visual, llicenciat en periodisme i llicenciat en publicitat i relacions públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Les facultats de Ciències de la Informació van ser creades pel Decret 2070/1971, de 13 d'agost, a fi i efecte d'atorgar caràcter universitari a la formació de periodistes, publicistes i experts en relacions públiques.

Ara, amb la reforma dels estudis universitaris, aquestes tres seccions es configuren com a llicenciatures independents per constituir els tres eixos temàtics sobre els quals s'articula l'activitat científica, docent i investigadora en l'àmbit de la comunicació.

La concurrència d'aquests ensenyaments converteix la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona en una veritable Facultat de Ciències de la Comunicació. Aquesta característica identificadora de la Facultat condiciona positivament la definició dels estudis que s'hi imparteixen, ja que són concebuts com a branques del tronc comú de la teoria i la pràctica de la comunicació humana.

Per aquests motius, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat autorització per poder canviar el nom de la Facultat de Ciències de la Informació pel de Facultat de Ciències de la Comunicació, a la vegada que demana autorització per implantar els estudis conduents a l'obtenció dels títols de llicenciat en comunicació àudio-visual, llicenciat en periodisme i llicenciat en publicitat i relacions públiques.

En conseqüència, i d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR