ORDRE EDU/45/2007, de 28 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació adreçats a persones adultes amb necessitats educatives especials, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/45/2007, de 28 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació adreçats a persones adultes amb necessitats educatives especials, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2007.

Les necessitats formatives de les persones adultes en les que concorren especials dificultats, fan necessària la millora de la seva formació, per garantir-ne la integració dins de la nostra realitat social i cultural de Catalunya.

La convocatòria pública de concessió de subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació de persones adultes s'inscriu en el marc de la Llei 3/1991, de 18 de març, de formació d'adults, i respon a l'objectiu de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats de fomentar la realització d'actuacions amb criteris de pertinença, eficiència, eficàcia, sostenibilitat, impacte i transferència de bones pràctiques.

De conformitat amb el que estableixen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació adreçats bé a persones adultes amb necessitats educatives especials derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials, o bé a persones adultes incloses en programes de salut, en les quals concorrin dificultats especials per seguir la formació ordinària.

Article 2

Obrir convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació de persones adultes, durant l'any 2007, les bases de la qual es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 300.000,00 euros, amb càrrec a la posició pressupostària D/482000100/4210 del centre gestor EN05 dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya de 2006, prorrogats per a l'any 2007.

L'import màxim subvencionable a una mateixa entitat, pel conjunt de tots els programes, és de 80.000,00 euros, i l'import mínim subvencionable per cada programa, en aplicació dels criteris d'assignació de la subvenció és de 4.000,00 euros.

Article 4

El termini de presentació de les sol·licituds per a l'obtenció dels ajuts que es convoquen és d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el DOGC.

Article 5

Es delega en el director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats la competència per resoldre aquesta convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 28 de febrer de 2007

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Bases reguladores

.1 Objecte

L'objecte d'aquestes bases és la regulació de la concessió de subvencions per a la realització de programes de formació adreçats bé a persones adultes amb necessitats educatives especials derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials, o bé a persones adultes incloses en programes de salut, en les quals concorrin dificultats especials per seguir la formació ordinària, desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre, que despleguin els àmbits de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR