ORDRE IUE/264/2009, de 13 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya i s'hi implanta el grau en medicina.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/264/2009, de 13 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya i s'hi implanta el grau en medicina.

Amb l'objectiu d'adaptar el nom de la Facultat de Ciències de la Salut a l'oferta docent del centre, la Universitat Internacional de Catalunya ha sol·licitat la conformitat del departament competent en matèria d'universitats sobre el canvi de denominació d'aquesta Facultat.

Així mateix, en el marc de la programació universitària de Catalunya per al curs acadèmic de 2008-2009, i per tal d'adequar l'estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es reconeix la implantació dels estudis universitaris oficials de grau en medicina a la Universitat Internacional de Catalunya.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, a proposta del Patronat de la Fundació Familiar Catalana, titular de la Universitat Internacional de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es dóna conformitat al canvi de nom de la Facultat de Ciències de la Salut, que passa a denominar-se Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Article 2
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR