DECRET 116/1996, de 2 d'abril, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Universitària d'Infermeria de Bellvitge de la Universitat de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 217/1995, de 25 de juliol (DOGC núm. 2085, de 7.8.1995), va crear per fusió l'Escola Universitària d'Infermeria de Bellvitge, i es va integrar a la Universitat de Barcelona.

Aquest Decret revocava l'adscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Prínceps d'Espanya a la Universitat de Barcelona, per integrar-la a aquesta Universitat mitjançant la fusió amb la seva Escola Universitària d'Infermeria.

Atès que la denominació de l'Escola Universitària d'Infermeria integrada a la Universitat de Barcelona no s'ajusta a la realitat acadèmica del centre, en ser resultat d'una fusió amb una Escola Universitària ja existent, la Universitat de Barcelona ha sol·licitat l'autorització per al canvi de nom d'aquesta Escola, la qual passaria a mantenir la seva denominació anterior, és a dir, Escola Universitària d'Infermeria de la Universitat de Barcelona.

De conformitat amb el que preveuen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1994, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, a petició de la Universitat de Barcelona, a proposta del conseller de la Presidència i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S'autoritza el canvi de nom de l'Escola...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR