DECRET 41/2006, de 14 de març, pel qual es nomena una representació de la Generalitat de Catalunya en el Consell General de la Fira Internacional de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

41/2006, de 14 de març, pel qual es nomena una representació de la Generalitat de Catalunya en el Consell General de la Fira Internacional de Barcelona.

Mitjançant el Decret 222/2004, de 9 de març, es van nomenar els vocals en representació de la Generalitat de Catalunya en el Consell General de la Fira Internacional de Barcelona, entre els quals figurava el secretari general del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

L'article 7 del Decret 273/2000, de 31 de juliol, pel qual es van aprovar els Estatuts de l'entitat esmentada, preveu que, si durant el transcurs del seu mandat algun dels vocals cessa en el càrrec per al qual ha estat designat, es procedirà a designar-ne la persona substituta.

Atès que pel Decret 429/2004, de 16 de novembre, va cessar en el càrrec la persona titular de la Secretaria General del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, es fa necessari procedir a la seva substitució.

Per això, en ús de les atribucions que tinc conferides legalment, a proposta del conseller de Comerç, Turisme i Consum i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Nomenar vocal, en representació de la Generalitat de Catalunya, en el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR