RESOLUCIÓ EDU/1823/2008, de 6 de juny, per la qual es nomenen les comissions de selecció que han de jutjar els procediments selectius per a la provisió de places de funcionaris docents.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/1823/2008, de 6 de juny, per la qual es nomenen les comissions de selecció que han de jutjar els procediments selectius per a la provisió de places de funcionaris docents.

D'acord amb el que estableix la base 5 de la Resolució EDU/618/2008, de 28 de febrer, per la qual es fa pública la convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents (DOGC núm. 5088, d'11.3.2008),

Resolc:

.1 Nomenar les comissions de selecció de les especialitats en què es nomeni més d'un tribunal. La seva composició es detalla per cossos i especialitats a l'annex d'aquesta Resolució.

.2 Les comissions de selecció tindran cinc membres en totes les especialitats excepte en educació infantil i en educació primària del cos de mestres, en què tindran nou membres, els quals actuaran en subcomissions d'àmbit territorial.

.3 Els membres de les comissions de selecció tindran dret a percebre les dietes i despeses de desplaçament pertinents.

.4 D'acord amb el que estableix la base 5.16 de la Resolució de convocatòria esmentada, les comissions de selecció nomenades que actuïn en el procediment selectiu del cos de mestres, del cos de professors tècnics de formació professional i del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny estaran incloses dins la categoria segona, als efectes del que preveu el Decret 201/1993, de 27 de juliol (DOGC núm. 1787, de 23.8.1993), de modificació del Decret 337/1988, de 17 d'octubre, de regulació i actualització d'indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya, i de revisió dels imports de determinades indemnitzacions.

Les comissions de selecció que actuïn en el procediment selectiu del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes i del cos de professors d'arts plàstiques i disseny estaran incloses dins la categoria primera als efectes del que esmenta el paràgraf anterior.

.5 Els membres de les comissions de selecció estaran subjectes a les causes d'abstenció i recusació que preveuen els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Barcelona, 6 de juny de 2008

M. Dolors Rius i Benito

Secretària general

Annex

Cos: mestres

Especialitat: audició i llenguatge

Comissió de selecció

President: Ramon Castello Culell.

Vocal 1: Angel Crespo Llamazares.

Vocal 2: Judith Muñoz Borras.

Vocal 3: Concepcion Creus Pascual.

Vocal 4: Núria Serra Garreta.

Especialitat: educació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR