DECRET 114/2008, de 3 de juny, pel qual es nomenen membres del Ple i de la Comissió Executiva de la Junta de Museus de Catalunya.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyDecret

DECRET

114/2008, de 3 de juny, pel qual es nomenen membres del Ple i de la ComissiÛ Executiva de la Junta de Museus de Catalunya.

Atesos l'article 40 de la Llei 17/1990, de 2 de novembre, de museus, i l'article 2 del Decret 289/1993, de 24 de novembre, sobre la composiciÛ i el funcionament de la Junta de Museus de Catalunya;

A proposta del conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es dÛna publicitat al nomenament del senyor Eduard Carbonell i Esteller com a vicepresident del Ple de la Junta de Museus de Catalunya, a proposta del Parlament de Catalunya.

Article 2

Es nomenen vocals de la ComissiÛ Executiva de la Junta de Museus de Catalunya les persones seg¸ents:

  1. A proposta de l'Ajuntament de Barcelona, el senyor Joaquim Vicente i Ib·Òez, en substituciÛ del senyor Xavier SuÒol i Ferrer.

  2. A proposta del Parlament de Catalunya, la senyora Montserrat Maci‡ i Grou i els senyors Francesc Xavier MenÈndez i Pablo i Carlos Dur·n i BastÈ, en substituciÛ de la senyora Isabel Coll i Mirabent i els senyors ¿lex FarnÛs i Bel i Manuel Jaume MassÛ i Carballido.

Article 3

Es confirma el senyor Jordi Bonet i Armengol com a vocal de la ComissiÛ Executiva de la Junta de Museus de Catalunya, en representaciÛ del Departament competent en matËria de cultura.

Barcelona, 3 de juny de 2008

JosÈ Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR