ORDRE GAP/308/2010, de 25 de maig, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir al nucli del Talladell, al municipi de Tàrrega.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/308/2010, de 25 de maig, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir al nucli del Talladell, al municipi de Tàrrega.

El 22 d'octubre de 2009 es va publicar en el DOGC el Decret 155/2009, de 20 d'octubre, pel qual s'aprova la constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada del Talladell, al terme municipal de Tàrrega.

L'article 4 del Decret esmentat preveu que l'òrgan de govern que ha de regir la nova entitat fins a les properes eleccions locals es constituirà d'acord amb el que estableix el Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals.

Un cop certificats per la Junta Electoral corresponent, els resultats electorals obtinguts pels diferents partits polítics presentats a les darreres eleccions municipals a la secció corresponent i vistes les propostes del Partit dels Socialistes de Catalunya, de Convergència i Unió, d'Esquerra Republicana de Catalunya i de Plataforma per Catalunya;

D'acord amb el que disposen els articles 5, 6, 7 i 14.2 del Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals,

Ordeno:

Article 1

Nomenar els senyors Pere Domingo Solé, Miquel Albareda Solé, Daniel Pujol Sanjuan, Eduard Solé Albareda, Carme Inglés Talavera, Maria Montserrat Vendrell Pérez i Josep M. Estadella Bagué vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir al nucli del Talladell, al municipi de Tàrrega, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Article 2

Els senyors Pere Domingo Solé, Miquel Albareda Solé, Daniel Pujol Sanjuan, Eduard Solé Albareda, Carme Inglés Talavera, Maria Montserrat Vendrell Pérez i Josep M. Estadella Bagué han de prendre possessió del càrrec de vocals gestors en la primera sessió en què es reuneixi la Junta de Veïns de l'entitat.

Article 3

Publicar aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 25 de maig de 2010

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació i Administracions Públiques

(10.141.092)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR