ORDRE EMO/90/2011, de 13 de maig, per la qual es prorroga l'entrada en vigor de l'obligatorietat en la tramitació electrònica dels expedients de conciliacions establerta a l'Ordre TRE/531/2010, de 4 de novembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EMO/90/2011, de 13 de maig, per la qual es prorroga l'entrada en vigor de l'obligatorietat en la tramitació electrònica dels expedients de conciliacions establerta a l'Ordre TRE/531/2010, de 4 de novembre.

L'Ordre TRE/87/2009, de 27 de febrer, va regular, per al territori de Catalunya, els procediments telemàtics, mitjans electrònics i informàtics en la tramitació dels expedients de conciliació administrativa prèvia a la via judicial laboral, regulada als articles del 63 al 68 del Reial decret legislatiu 2/1995, de 7 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de procediment laboral, per la qual s'aprova l'aplicació Conciliacions per a l'automatització de la tramitació dels expedients de conciliació administrativa prèvia a la via judicial laboral.

Posteriorment, mitjançant l'Ordre TRE/531/2010, de 4 de novembre, es va modificar l'Ordre TRE/87/2009, de 27 de febrer, abans esmentada, per tal d'instar l'obligatorietat de la tramitació telemàtica dels expedients de conciliació per a les persones jurídiques i per a les persones físiques que presenten paperetes de conciliació en nom i interès d'altres persones en l'exercici de la seva activitat professional.

L'entrada en vigor de l'obligatorietat esmentada no es va preveure de manera immediata, sinó que, per tal de proporcionar als professionals un període d'adaptació a la nova regulació, es va considerar oportú retardar en sis mesos la seva exigència.

Vista la proximitat de la data d'aplicació de l'obligatorietat telemàtica en els termes abans exposats, es considera convenient prorrogar el termini per a la seva aplicació, per tal de donar facilitats per a la seva implantació.

Per tot això...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR