ORDRE IUE/438/2008, de 6 d'octubre, per la qual s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds per formar part de la borsa de dissenyadors/es creada mitjançant l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/438/2008, de 6 d'octubre, per la qual s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds per formar part de la borsa de dissenyadors/es creada mitjançant l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

Mitjançant l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, es va crear una borsa de dissenyadors/es de moda i es van establir els requisits i el procediment per poder formar-ne part, als efectes que els seus integrants poguessin participar i ser beneficiaris d'una o diverses de les actuacions que es duen a terme en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007-2010.

Atès que és voluntat de la Secretaria de Comerç i Turisme obrir un nou termini per a la presentació de sol·licituds dels/de les dissenyadors/es de moda, empresaris o autònoms, establerts a Catalunya que compleixin els requisits que estableix l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per ser admesos en aquesta borsa i que estiguin interessats a formar-ne part;

Per això, amb l'objectiu d'ampliar el nombre de dissenyadors/es que formin part de la borsa esmentada,

Ordeno:

Article 1

1.1 Convocar els/les dissenyadors/es de moda, empresaris o autònoms, establerts a Catalunya, amb interès a participar i ser beneficiaris d'una o diverses de les actuacions que es duguin a terme durant l'any 2009 en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007-2010, per tal que presentin la seva sol·licitud per entrar en la borsa de dissenyadors/es de moda creada mitjançant l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre. La possibilitat de ser persona beneficiària de les actuacions que preveu el Pla s'haurà de subjectar a la legislació aplicable en matèria de subvencions i, per tant, caldrà la participació en la convocatòria pública corresponent.

1.2 Les persones o empreses que ja formen part de la borsa de dissenyadors/es de moda no han de tornar a presentar la sol·licitud.

1.3 S'exclouen de l'objecte de l'Ordre les actuacions referents a participació en fires internacionals, participació en passarel·les internacionals, participació en showrooms internacionals i obertura de punts de venda col·lectius a l'exterior.

Article 2

El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR