ORDRE ARP/410/2006, de 7 d'agost, per la qual s'obre la segona convocatòria d'ajuts per al foment d'actuacions per al desenvolupament del medi rural i pesquer per a l'any 2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/410/2006, de 7 d'agost, per la qual s'obre la segona convocatòria d'ajuts per al foment d'actuacions per al desenvolupament del medi rural i pesquer per a l'any 2006.

En data 10 de març de 2006 es va publicar l'Ordre ARP/82/2006, de 6 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment d'actuacions per al desenvolupament del medi rural i pesquer, i es convoquen els corresponents a l'any 2006.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca ha decidit publicar una segona convocatòria de subvencions per a totes les entitats que col·laborin a proporcionar assessorament davant els reptes que planteja el nou finançament de la política agrària pel qual han estat creats dos nous fons comunitaris, el FEAGA i el FEADER, del nou Programa de desenvolupament rural i el nou Instrument de finançament de la política pesquera. Davant d'aquestes canvis, el Departament vol fomentar al màxim l'actuació d'aquestes entitats que permeten al sector un coneixement més profund de totes aquestes noves necessitats.

Vist l'anterior, i d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya;

Vist el que disposa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, en tots els aspectes que es consideren bàsics;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Obrir la segona convocatòria dels ajuts per al foment d'actuacions per al desenvolupament del medi rural i pesquer corresponents a l'any 2006, i en concret, per al tipus d'ajut que preveu l'apartat 2.2.c) de l'annex de l'Ordre ARP/82/2006, de 6 de març, per fer front a les despeses corrents de les associacions, les fundacions, les empreses i les entitats que duen a terme tasques de promoció i difusió de temes agraris, agroalimentaris i pesquers, i d'assessorament al sector en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

1.2 Aquesta segona convocatòria es regirà d'acord amb les bases reguladores que aprova l'Ordre ARP/82/2006, de 6 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment d'actuacions per al desenvolupament del medi rural i pesquer, i es convoquen els corresponents a l'any 2006 (DOGC núm. 4590, de 10.3.2006).

Article 2

El termini per a la presentació de sol·licituds serà des de l'endemà de la publicació d'aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR