ORDRE BEF/267/2003, de 3 de juny, per la qual es regulen les proves específiques per a l'obtenció del certificat de formació instrumental per a persones majors de divuit anys.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/267/2003, de 3 de juny, per la qual es regulen les proves específiques per a l'obtenció del certificat de formació instrumental per a persones majors de divuit anys.

La Llei 3/1991, de 18 de març, de formació d'adults, que estableix el marc general de la formació permanent d'adults, disposa a l'article 5.2 que el Govern de la Generalitat pot crear diplomes i certificacions acreditatius de la realització d'activitats i l'obtenció de coneixements.

El Decret 213/2002, d'1 d'agost, pel qual s'estableix l'ordenació curricular de la formació bàsica per a les persones adultes, estableix els objectius generals, els continguts, i els objectius terminals del currículum del cicle de formació instrumental, i preveu que l'alumnat que hagi assolit els objectius d'aquest cicle obtingui el certificat de formació instrumental.

Així mateix, la disposició final tercera del Decret 213/2002, d'1 d'agost, determina que el Departament de Benestar Social, actualment anomenat Departament de Benestar i Família, ha d'efectuar proves específiques, com a mínim dos cops a l'any, per tal que les persones de més de divuit anys puguin obtenir aquest certificat.

Per tant, en ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte regular la convocatòria i el desenvolupament de les proves específiques per tal que les persones adultes puguin obtenir el certificat de formació instrumental, que acredita l'assoliment dels coneixements, les capacitats i els objectius del cicle de formació instrumental, definits al Decret 213/2002, d'1 d'agost, pel qual s'estableix l'ordenació curricular de la formació bàsica de les persones adultes.

Article 2

Requisits d'accés

Poden presentar-se a les proves específiques regulades mitjançant aquesta Ordre les persones que tinguin complerts els divuit anys d'edat en el moment de l'examen.

Article 3

Convocatòria

3.1 S'han de realitzar, com a mínim, dues convocatòries anuals d'aquestes proves.

3.2 Correspon a la Direcció General de Formació d'Adults la convocatòria de les proves, mitjançant una resolució en la qual s'han de determinar el calendari i llocs d'inscripció, la documentació a presentar, les dates, els llocs i l'horari de les proves, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR