ORDRE de 23 de novembre de 1994, de creació de les oficines de serveis a la joventut universitàries de l'Institut Català de Serveis a la Joventut.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Atès que pel Decret 187/1993, de 27 de juliol, de delegació de competències de la Generalitat en matèria de joventut a les comarques, els consells comarcals han assumit les tasques que es duien a terme des de les oficines de serveis a la joventut, que abans del Decret 4/1992, de 7 de gener, d'estructuració de l'organització territorial de la Direcció General de Joventut i de l'Institut Català de Serveis a la Joventut, s'anomenaven serveis comarcals;

Atès que pel Decret 95/1994, de 3 de maig, de reestructuració de la Secretaria General de Joventut, es racionalitza l'estructura organitzativa d'aquesta en la línia de modernització de l'estructura de l'Administració de la Generalitat;

Ateses aquestes disposicions i amb el convenciment que la creació d'oficines de serveis a la joventut contribuirà a consolidar l'objectiu final de difondre informacions d'interès per als joves, de proporcionar ajuda i col·laboració als serveis d'informació juvenil i atenció al col·lectiu juvenil,

Ordeno:

Article 1

Es creen les oficines de serveis a la joventut de la Universitat Politècnica de Catalunya, Campus Nord i Campus Sud; de la Universitat Pompeu Fabra; de la Universitat Autònoma de Barcelona, Campus de Bellaterra, i de la Universitat de Barcelona, Campus de la Vall d'Hebron, que s'assignen a la Representació Territorial de Joventut de Barcelona.

Article 2

Es crea l'Oficina de Serveis a la Joventut de la Universitat de Girona, que s'assigna a la Representació Territorial de Joventut de Girona.

Article 3

Es faculta al vice-president del Consell Rector de l'Institut Català de Serveis a la Joventut perquè, mitjançant resolució, disposi la creació d'altres centres de serveis a la joventut, menors o similars.

Article 4

Les oficines de serveis a la joventut universitàries creades per aquesta Ordre i d'altres centres menors o similars, existents o que en un futur es creïn, dependran orgànicament de l'Institut Català de Serveis a la Joventut i, funcionalment, quedaran sota la coordinació directa del representant territorial de Joventut corresponent.

Article 5

A banda de les atribucions que els designi el vice-president del Consell Rector de l'Institut Català de Serveis a la Joventut, les oficines de serveis a la joventut universitàries tindran les següent funcions:

  1. Realitzar les gestions i tramitacions derivades dels serveis oferts per la Secretaria General de Joventut i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR