ORDRE PTO/332/2002, de 30 de setembre, per la qual s'aproven les bases i s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/332/2002, de 30 de setembre, per la qual s'aproven les bases i s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades.

A Catalunya hi ha diverses àrees geogràfiques de muntanya en les quals, com a conseqüència de les nevades anuals, es produeixen deterioraments i obstaculitzacions en les vies de comunicació que originen un fort encariment del seu manteniment.

Per aquest motiu, cal donar suport als ajuntaments que resultin afectats per procedir a la tasca de neteja i reparació que exigeix el restabliment de la normalitat en els accessos a aquestes zones.

Per això, de conformitat amb el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Carreteres,

Ordeno:

-1 Obrir convocatòria per a l'atorgament de subvencions a ajuntaments de muntanya per al finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades.

-2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària D/463160000/1211 del centre gestor 16.05, dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2002; la quantitat màxima total que es destinarà a aquestes subvencions serà de 300.506 euros.

-3 Aprovar les bases per a l'atorgament d'aquestes subvencions que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de setembre de 2002

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Annex

Bases de la convocatòria

Article 1

Objecte

1.1 Aquestes subvencions tenen per objecte el finançament de les operacions necessàries per a la neteja i el manteniment de carreteres i vies de comunicació municipals afectades per les nevades, que es portin a terme durant la temporada hivernal 2002/2003.

1.2 En cap cas s'inclou dins l'objecte de la subvenció el concepte d'inversió.

Article 2

Destinataris

2.1 Poden sol-licitar aquestes subvencions els ajuntaments de muntanya que, com a conseqüència de les nevades anuals, necessitin fer operacions de neteja, manteniment i conservació de les carreteres i les vies de comunicació del seu terme municipal.

2.2 També poden sol-licitar-les els Consells Comarcals quan l'exercici d'aquesta competència els hagi estat delegat pels ajuntaments de muntanya del seu àmbit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR