ORDRE AAM/328/2014, de 30 d'octubre, per la qual s'aprova el preu públic per a la inscripció al simposi internacional Reptes i oportunitats en la fertilització i gestió de les dejeccions ramaderes, organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

Davant el tancament de les plantes de cogeneració de tractament de purins de Catalunya i el problema que això representa per a les explotacions ramaderes, és prioritat per al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural garantir la viabilitat de les explotacions ramaderes i la no-afectació ambiental a les zones d’alta densitat o vulnerable. Per això, aquest departament promou la celebració, els dies 17 i 18 de desembre de 2014 a l’Edifici del Sucre de Vic, del simposi internacional Reptes i oportunitats en la fertilització i gestió de les dejeccions ramaderes, amb la participació de destacats experts internacionals i representants de la indústria agroramadera.

La coordinació i gestió econòmica d’aquest simposi, la durà a terme la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia a través del Centre de Mecanització Agrària.

L’article 1.3-2 del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l’ensenyament universitari, que s’han de fixar per decret, s’han d’efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria, i han de comptar amb l’informe favorable de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement.

Conseqüentment, d’acord amb el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, d’acord amb els informes de la Intervenció Delegada i del Departament d’Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Aprovar el preu públic per a la inscripció al simposi internacional Reptes i oportunitats en la fertilització i gestió de les dejeccions ramaderes detallat a l’annex.

Article 2

Subjectes obligats al pagament

Són subjectes obligats al pagament del preu públic les persones que s’inscriguin per a l’assistència a l’esmentat simposi.

Article 3

Exigibilitat

El preu públic creat per aquesta Ordre és exigible en un únic pagament en el moment en què s’efectua la inscripció al simposi.

Article 4

Exempcions

Queden exempts del pagament d’aquest preu públic les persones que prestin serveis a l’Administració de la Generalitat de Catalunya i als organismes i empreses públiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR