ORDRE JUS/426/2006, de 29 d'agost, per la qual es crea la Unitat Administrativa d'Amposta dins de l'àmbit de l'Administració de Justícia a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/426/2006, de 29 d'agost, per la qual es crea la Unitat Administrativa d'Amposta dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de JustÌcia a Catalunya.

El Decret 272/2005, de 27 de desembre, d'organitzaciÛ territorial del Departament de JustÌcia, atribueix als serveis i les seccions de Suport Judicial i Penitenciari, entre altres funcions, la de coordinaciÛ de les unitats administratives de les oficines judicials del territori.

El Decret 250/2006, de 6 de juny, pel qual es creen les unitats administratives dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de JustÌcia a Catalunya, crea les unitats administratives de l'‡mbit judicial a Catalunya com a unitats de direcciÛ, ordenaciÛ i gestiÛ dels recursos humans de les oficines judicials, dels mitjans inform‡tics, de les tecnologies de la informaciÛ i les comunicacions, dels immobles i dels altres mitjans materials, especifica els Úrgans als quals s'adscriuen, estableix les funcions de les unitats i dels seus caps i regula la seva organitzaciÛ.

D'acord amb l'apartat 2 de l'article 4 del Decret 250/2006, de 6 de juny, les unitats administratives amb rang de negociat s'establiran mitjanÁant ordre del conseller o consellera de JustÌcia;

Per aixÚ, d'acord amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

CreaciÛ i adscripciÛ

1.1 Es crea la Unitat Administrativa d'Amposta, dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de JustÌcia a Catalunya, amb rang org‡nic de negociat.

1.2 La Unitat Administrativa d'Amposta est‡ adscrita a la SecciÛ de Suport Judicial i Penitenciari dels Serveis Territorials del Departament de JustÌcia a les Terres de l'Ebre.

Article 2

Funcions

La Unitat Administrativa d'Amposta tÈ les funcions que determina l'article 2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR