ORDRE ARP/174/2016, de 9 de juny, per la qual es convoquen les eleccions per renovar la composició de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

Mitjançant la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives, es va crear el Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) com a corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia.

Mitjançant el Decret 241/2002, de 8 d'octubre, pel qual es regula la producció integrada a Catalunya, es va establir que els/les vocals representants de les persones operadores a la Junta Rectora seran elegits per votació lliure i secreta per totes les persones inscrites als registres corresponents, i serà convocada pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural d'acord amb el Consell. La mateixa exigència l'estableix l'Ordre ARP/208/2003, de 7 de maig, per la qual s'aprova el Reglament de règim interior del Consell Català de la Producció Integrada en els articles 12.4 i 21.2.

Mitjançant la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, s'estableix la regulació del Consell Català de la Producció Integrada.

D'acord amb les disposicions esmentades, a la reunió de la Junta Rectora del CCPI realitzada el 9 de maig de 2016, el Consell va acordar proposar al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que les eleccions per renovar els/les vocals es realitzin durant el 2016. Conseqüentment, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Convocar eleccions dels membres de la Junta Rectora del Consell Regulador de la Producció Integrada d'acord amb el calendari que estableix l'annex 1.

1.2 El dia de votació serà el 22 de setembre de 2016.

Article 2

El procés electoral es regeix pel que disposa l'Ordre ARP/208/2003, de 7 de maig, per la qual s'aprova el Reglament de règim interior del Consell Català de la Producció Integrada, per aquesta Ordre i, supletòriament, per la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, sobre règim electoral general.

Article 3

La campanya electoral tindrà una durada de deu dies, començarà a les 0 hores del dia 11 de setembre i finalitzarà a les 24.00 hores del dia 20 de setembre de 2016.

Article 4

4.1 Les votacions tindran lloc a les meses electorals a què fa referència l'article 27.3 de l'Ordre ARP/208/2003, de 7 de maig.

4.2 Es podrà emetre el vot per correu d'acord amb el que disposa l'article 32 de l'Ordre esmentada a l'apartat anterior.

Article 5

5.1 D'acord amb el que preveu la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR