ORDRE ARP/334/2015, de 29 d'octubre, per la qual es convoquen les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

L’article 16 de la Llei 17/2014, del 23 de desembre, de representativitat de les organitzacions professionals agràries, determina que el departament competent en matèria d’agricultura i ramaderia ha de convocar, mitjançant una ordre i amb la consulta prèvia a les organitzacions professionals agràries més representatives, les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries, i que les eleccions s’han de celebrar d’acord amb el calendari que s’ha d’adjuntar com a annex a l’ordre de convocatòria.

A la reunió de la Taula Agrària que va tenir lloc el dia 13 d’octubre de 2015, les organitzacions professionals agràries més representatives i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació van acordar fixar la data de realització de les eleccions el dia 28 de febrer de 2016, i per tant correspon convocar les esmentades eleccions.

Conseqüentment, a proposta de la Direcció de Serveis, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Data de les eleccions

Es convoquen eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professional agràries a Catalunya, que tindran lloc el dia 28 de febrer de 2016.

Article 2

Campanya electoral

La campanya electoral tindrà una durada de quinze dies naturals, començarà a les 0 hores del dia 13 de febrer de 2016 i finalitzarà a les 24 hores del dia 27 de febrer de 2016.

Article 3

Règim jurídic

3.1 El procés electoral es regeix pel que disposa la Llei 17/2014, del 23 de desembre, de representativitat de les organitzacions professionals agràries.

3.2 El calendari electoral es publica com a annex a aquesta Ordre i a efectes del còmput dels terminis s’estableix que els dies són naturals, i en tot allò que no estigui expressament regulat s’aplica supletòriament la normativa administrativa de caràcter general.

Article 4

Horari de les votacions

Les votacions s’inicien a les 11.00 hores i continuen ininterrompudament fins a les 18.00 hores.

Article 5

Meses electorals

La relació de les meses electorals a què fa referència l’article 9 de la Llei 17/2014, del 23 de desembre, de representativitat de les organitzacions professionals agràries, es publicarà al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a partir del dia 10 de gener de 2016 .

Article 6

Procediment de votació

6.1 Les votacions es realitzaran en les meses electorals a què fa referència l’article anterior i s’aixecarà acta de la seva constitució.

6.2 Les candidatures que concorrin a les eleccions poden designar un interventor amb dret a vot per cadascuna de les meses electorals constituïdes. Aquests interventors voten a la mesa que els hagi estat assignada i s’hi incorporen en el moment de la seva constitució. Els interventors que arribin una vegada constituïda la mesa electoral no poden prendre possessió del seu càrrec, si bé poden exercir el seu dret de vot en aquesta mesa.

6.3 Ja obert el termini per a la votació, els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR