ORDRE CTC/335/2005, d'11 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del Turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CTC/335/2005, d'11 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del Turisme de Catalunya.

Mitjançant el Decret 145/1981, de 3 de juny, es van establir premis i guardons en reconeixement i estímul d'actuacions en favor del foment del turisme (DOGC núm. 134, d'11.6.1981). Aquest Decret va ser modificat pel Decret 208/2002, d'1 d'agost (DOGC núm. 3694, de 7.8.2002), i pel Decret 192/2003, d'1 d'agost (DOGC núm. 3942, de 7.8.2003), que van modificar les categories de premis de promoció turística.

L'Ordre de 27 de novembre de 1991 va establir les característiques dels premis i guardons en reconeixement i estímul d'actuacions en favor del foment del turisme (DOGC núm. 1529, de 13.12.1991).

Amb l'objectiu d'establir el procediment de proposta i de selecció dels guardonats i el nombre de guardons per concedir l'any 2005, vista la normativa vigent, en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categories dels guardons

1.1 La Medalla d'Honor del Turisme i la Medalla del Turisme de Catalunya són el reconeixement a aquelles persones físiques, nacionals o estrangeres, que amb llur esforç i dedicació han contribuït al desenvolupament del turisme, prestant serveis rellevants al sector o bé contribuint amb llur exemplaritat professional i llur cooperació als interessos turístics de Catalunya.

1.2 La Placa d'Honor del Turisme de Catalunya i el Diploma Turístic de Catalunya són un reconeixement a aquelles institucions, corporacions, entitats o establiments, de caràcter públic o privat, que hagin destacat per llur activitat en favor del foment del turisme a Catalunya.

1.3 Per a la convocatòria de l'any 2005 es lliuraran una (1) medalla d'honor, una (1) placa d'honor, deu (10) medalles del turisme i deu (10) diplomes turístics.

1.4 Els guardons als quals fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.

Article 2

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris d'un guardó del Turisme de Catalunya, sempre d'acord amb els requisits, els mèrits i els criteris que es concreten a l'article 7 d'aquesta Ordre, les persones físiques o jurídiques relacionades amb les activitats turístiques d'acord amb la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, així com aquelles persones, empreses o entitats que hagin contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

Article 3

Candidatures

3.1 Poden presentar candidatures les federacions, associacions i gremis catalans vinculats a les diferents activitats turístiques, les entitats de promoció turística de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya, així com el Departament de Comerç, Turisme i Consum. Si...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR