ORDRE IUE/365/2009, de 20 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/365/2009, de 20 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

Mitjançant el Decret 241/2005, de 8 de novembre, s'han regulat els guardons del turisme per reconèixer l'esforç i la dedicació en favor del turisme.

Amb l'objectiu d'establir el procediment de proposta i de selecció de les persones guardonades i el nombre de guardons per concedir l'any 2009 i vista la normativa vigent, en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categories dels guardons

1.1 La Medalla d'Honor del Turisme de Catalunya i la Medalla del Turisme de Catalunya són el reconeixement a les persones físiques que, amb l'esforç i amb la dedicació, han contribuït d'alguna manera a promocionar el turisme prestant serveis rellevants al sector, en qualsevol dels seus aspectes o de les seves modalitats, o bé contribuint, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos turístics de Catalunya.

1.2 La Placa d'Honor del Turisme de Catalunya i el Diploma Turístic de Catalunya són un reconeixement a les institucions, a les corporacions, a les entitats o als establiments públics o privats que hagin destacat per la seva activitat en favor del foment del turisme a Catalunya.

1.3 Per a la convocatòria de l'any 2009 es lliuraran una (1) medalla d'honor, una (1) placa d'honor, deu (10) medalles del turisme i deu (10) diplomes turístics.

1.4 Els guardons als quals fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.

Article 2

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'un guardó del turisme de Catalunya, sempre d'acord amb els requisits, els mèrits i els criteris que es concreten a l'article 7 d'aquesta Ordre, les persones físiques o jurídiques relacionades amb les activitats turístiques d'acord amb la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, així com les persones, empreses o entitats que hagin contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

Article 3

Candidatures

3.1 Poden presentar candidatures, pròpies o de tercers, les entitats vinculades a les diferents activitats turístiques, les entitats municipalistes, les administracions públiques competents en matèria de turisme i les persones físiques i jurídiques vinculades al sector turístic.

3.2 En el supòsit que sigui la persona interessada la que presenta la candidatura, cal facilitar la referència d'un mínim de dues entitats públiques o privades que donin suport a aquesta candidatura.

Article 4

Presentació de candidatures i termini

4.1 Les propostes s'han d'adreçar als diferents serveis territorials del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, a la Subdirecció General de Programació Turística i a qualsevol dels llocs i per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR