ORDRE ENS/53/2012, de 23 de febrer, per la qual es determina la composició de la Comissió de Subministraments del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

D’acord amb l’article 12.3 del Decret 96/2001, de 20 de març, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins l’Administració de la Generalitat i altres organismes públics, correspon a la consellera d’Ensenyament determinar la composició de la Comissió de Subministraments del Departament.

Per tant, vist el que disposa el Decret 297/2011, de 22 de març, de reestructuració del Departament d’Ensenyament, i a proposta de la secretària general,

Ordeno:

Article 1

Composició

1.1 La Comissió de Subministraments del Departament d’Ensenyament s’integra pels membres següents:

President/a: subdirector/a de Gestió Econòmica i Règim Interior.

Vicepresident/a: cap del Servei de Contractacions i Subministraments.

Vocals:

Cap del Servei de Gestió Administrativa de Serveis i Programes Educatius.

Cap del Servei de Gestió d’Inversions.

Cap de la Secció de Gestió de Serveis Administratius.

Secretari/ària:

Titular: cap de la Secció de Gestió de Serveis Administratius.

Suplent: cap de la Secció de Contractacions.

1.2 Quan la Comissió de Subministraments actuï com a mesa de contractació, també ha de formar-ne part l’/la interventor/a delegat/ada del Departament i un/a funcionari/ària llicenciat en dret adscrit/a a l’Assessoria Jurídica.

1.3 El/la president/a pot decidir l’assistència a les reunions, amb veu i sense vot, del personal tècnic especialitzat necessari, quan la naturalesa de les contractacions a tractar ho aconselli o ho consideri oportú.

Article 2

Substitucions

En cas d’absència, vacant o malaltia dels membres, s’apliquen les normes de substitució dels òrgans col·legiats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR