ORDRE UNI/281/2002, de 17 de juliol, de convocatòria dels IV premis SI-Local per a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/281/2002, de 17 de juliol, de convocatòria dels IV premis SI-Local per a l'any 2002.

El concurs SI-Local, en la seva quarta edició corresponent a l'any 2002, té com a finalitat premiar els ajuntaments de Catalunya que més hagin destacat en la posada en marxa d'iniciatives i actuacions orientades al desenvolupament de la societat de la informació en el seu àmbit durant l'any 2001.

Aquesta quarta convocatòria de premis pretén ser un instrument per reconèixer les actuacions més destacades en els àmbits de la implantació del projecte d'Administració Oberta de Catalunya i en el de facilitar l'accés dels ciutadans a la xarxa i a la utilització de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Els ajuntaments, l'esglaó de l'administració que és més proper al ciutadà, tenen un paper destacat en la millora de les relacions entre les administracions mateixes, els ciutadans i les empreses i professionals de Catalunya, mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), ja que ho poden facilitar en gran manera des del seu àmbit geogràfic a traves de múltiples actuacions, des de la generació d'iniciatives fins al suport a l'aplicació de programes i accions de difusió.

És per això que d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat,

Ordeno:

Obrir la convocatòria per a la concessió dels IV premis SI-Local de la Generalitat de Catalunya a les millors iniciatives dels ajuntaments en l'aplicació de les tecnologies de la societat de la informació, per a l'any 2002, i aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que es publiquen a l'annex de la present Ordre.

Barcelona, 17 de juliol de 2002

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Universitats, Recerca

i Societat de la Informació

Annex

Bases

-1 Objecte dels premis

Premiar les millors actuacions impulsades pels ajuntaments, dutes a terme durant l'any 2001, orientades a facilitar la posada en marxa del projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb l'objectiu de millorar les relacions entre les administracions, els ciutadans i les empreses i professionals de Catalunya, mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), així com aquelles altres orientades a facilitar l'accés i la formació dels ciutadans del seu municipi en l'ús i l'aplicació de les TIC.

Cada ajuntament podrà presentar un màxim de tres actuacions. Una actuació podrà consistir en un conjunt d'accions que estiguin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR