ORDRE BES/368/2002, de 30 d'octubre, de convocatòria dels Premis de Civisme per a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BES/368/2002, de 30 d'octubre, de convocatòria dels Premis de Civisme per a l'any 2002.

Els Premis de Civisme es van convocar per primera vegada, de manera unificada, per l'Ordre de 6 de setembre de 1995, i tenen com a objectiu cobrir un ampli ventall de participació ciutadana.

Per tant, atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i en ús de les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

Es convoquen els Premis de Civisme per a l'any 2002, els quals inclouen els premis següents:

XVII Premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil.

XXI Premi Serra i Moret per obres i treballs sobre civisme.

VIII Premi Civisme als Mitjans de Comunicació.

Article 2

S'aproven les bases per participar en les convocatòries dels premis esmentats a l'article anterior, les quals consten, respectivament, als annexos 1, 2 i 3.

Article 3

L'atorgament dels premis queda supeditat al que disposi la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003 i anirà a càrrec de la partida pressupostària 2104 D/226210900/3135, amb un import màxim de 33.657 euros.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 30 d'octubre de 2002

Irene Rigau i Oliver

Consellera de Benestar Social

Annex 1

XVII Premis Jaume Ciurana 2002 a l'actuació cívica juvenil

Aquests premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, en record i homenatge a en Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica.

Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en els joves el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís envers la societat i l'amor i el respecte per la natura.

La Direcció General d'Acció Cívica, conjuntament amb Antics i Amics de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, convoca aquesta dissetena edició dels Premis.

Bases

Primera

Poden optar als Premis Jaume Ciurana 2002 els grups, pertanyents o no a entitats de qualsevol mena, formats com a mínim per sis joves de més de dotze anys que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria, de manera voluntària i gratuïta, en algun indret dels Països Catalans durant el transcurs de l'any 2002, en una de les dues modalitats següents:

  1. En favor de les persones.

  2. En la millora de l'entorn natural.

Segona

Un cop portada a terme l'acció cívica, caldrà presentar una memòria de la tasca feta, com més il-lustrada millor (fotografies, vídeo, dibuixos, mapes, etc.), acompanyada d'una autoavaluació feta per tot el grup.

Tercera

El termini de presentació de memòries finalitza el 31 de gener de 2003.

Quarta

El jurat qualificador estarà format per representats de la família Ciurana, d'Antics i Amics de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, de la Secretaria de Joventut i de la Direcció General d'Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya.

Cinquena

Es concediran tres premis per a cada modalitat d'un valor de 1.503...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR