ORDRE AAM/212/2011, de 10 d'agost, per la qual es modifica l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAM/212/2011, de 10 d'agost, per la qual es modifica l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre.

La pesca de l'angula al delta de l'Ebre està regulada per l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre. Aquesta Ordre regula, entre d'altres qüestions, el nombre màxim de punts de captura, les zones on estan situats i les confraries i associacions professionals de pescadors que hi tenen accés.

La Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita ha sol·licitat poder participar en la propera campanya de pesca d'angula mitjançant la incorporació d'un nou sector de pesca situat dins del seu àmbit territorial. Aquesta incorporació no implica cap increment de l'esforç pesquer, atès que no es procedeix a la creació de nous punts de captura, sinó a la redistribució dels que regula l'Ordre de 30 de juliol de 1999, i compta, a més, amb l'acord del sector.

L'article 20.3 de la Llei 2/2010, de 18 de febrer, de pesca i acció marítimes, estableix la competència del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural per disposar que s'atorgui un nombre màxim de llicències en funció de l'estat dels recursos.

Aquest projecte ha estat informat favorablement per la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Tarragona.

En conseqüència, d'acord amb l'article 119.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, així com amb els articles 39.3 i 40 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l'article 5 de l'Ordre de 30 de juliol de 1999

Es modifica l'article 5 de l'Ordre de 30 de juliol de 1999, que queda redactat de la manera següent:

“Article 5

”Sectors de pesca

”La pesca de l'angula només es pot realitzar en els punts de pesca assignats dins dels sectors següents:

”5.1 Sector I.

”Illa de Gràcia.

”Sèquia del Riet (badia del Fangar) fins a la Gola del Pal.

”Marge esquerre del riu Ebre (des del Lligallet de Buc fins a la desembocadura del riu Ebre).

”Illa de Sant Antoni (marge dret del riu Ebre).

”5.2 Sector II.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR