ORDRE ECO/139/2015, de 27 d'abril, de modificació de les ordres ECO/38/2014, ECO/39/2014, ECO/40/2014 i ECO/41/2014, de 24 de febrer, per les quals es regulen diferents variants de la loteria Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Reglament de la loteria Binjocs, aprovat mitjançant el Decret 97/2014, de 8 de juliol, en l’article 7 preveu que aquesta loteria es pugui desenvolupar a partir d’una multiplicitat de variants de joc, atenent diferents probabilitats i diferents formats de bitllet, entre d’altres.

La disposició final primera del Decret 97/2014 esmentat, de 8 de juliol, faculta la persona titular del departament competent en matèria de joc i apostes per regular, mitjançant les ordres corresponents, les especificacions concretes per a cada variant d’aquesta loteria proposades pel Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

El Reglament de la loteria Binjocs vigent, aprovat mitjançant el Decret 97/2014, de 8 de juliol, en l’article 8 fixa el preu de les apostes per bitllet entre un màxim de 2,50 euros (dos euros amb cinquanta cèntims) i un mínim de 0,05 euros (cinc cèntims).

Les ordres ECO/38/2014, ECO/39/2014, ECO/40/2014 i ECO/41/2014, de 24 de febrer, aprovades abans que el Reglament de la loteria Binjocs vigent en l’actualitat, i des de l’onze de juliol de 2014, regulen les variants de la loteria Binjocs que es comercialitzen amb els noms, respectivament, de Cleopatra Jewels, Lights of Broadway, Oceans Treasure i Lucky Jack, en l’article 4 fixen l’aposta mínima per bitllet en 0,20 euros (vint cèntims).

Des d’una vessant comercial, es considera convenient i necessària la revisió a la baixa del preu mínim de l’aposta per bitllet fixat per les ordres de les variants esmentades de la loteria Binjocs, en el marc del que estableix la normativa vigent i, alhora, també amb la finalitat d’homogeneïtzar en aquest aspecte les quatre variants de Binjocs esmentades amb d’altres la regulació de les quals està previst impulsar en un horitzó imminent.

Raons comercials i de planificació en el temps, en funció dels paràmetres i dels criteris comercials i econòmics aplicables amb l’objectiu d’obtenir el millor impacte en el mercat amb la implementació d’aquestes fan aconsellable que l’entrada en vigor d’aquesta Ordre es produeixi l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Per tant, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m’atribueix la disposició final primera del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’article 4.2 de les ordres ECO/38/2014, ECO/39/2014, ECO/40/2014 i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR