ORDRE ECO/170/2015, de 27 de maig, per la qual es reconeix la creació de l'Escola de Doctorat de la Universitat Oberta de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Oberta de Catalunya ha manifestat la seva voluntat de reordenar la seva oferta doctoral i ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement el reconeixement de la creació d’una Escola de Doctorat, a la qual s’adscriuran els estudis de doctorat corresponents.

Les escoles de doctorat són unitats creades per una o diverses universitats, per si mateixes o en col·laboració amb altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats d’R+D+i, estatals o d’altres països, que tenen per objecte fonamental l’organització dintre del seu àmbit de gestió, del doctorat en una o diverses branques de coneixement o amb caràcter interdisciplinari.

Mitjançant l’Ordre ECO 136/2014, d’11 d’abril, es va reconèixer la implantació de diversos programes de doctorat a la Universitat Oberta de Catalunya, a l’empara del Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol.

Per tot això, i d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat i les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Oberta de Catalunya, amb les propostes i informes favorables dels òrgans de govern d’aquesta Universitat i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es reconeix la creació de l’Escola de Doctorat de la Universitat Oberta de Catalunya, amb seu inicial al Barcelona Growth Centre, situat al carrer Roc Boronat, 117, 7a planta, 08018 Barcelona.

Article 2

S’adscriuen a l’Escola de Doctorat de la Universitat Oberta de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR