ORDRE EDU/28/2020, de 5 de març, de creació d'un nou camp d'aprenentatge del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Els camps d'aprenentatge són serveis educatius del Departament d'Educació que ofereixen a l'alumnat dels centres educatius no universitaris la possibilitat de desenvolupar aspectes del currículum escolar que requereixen un treball fora de l'aula, en un medi singular de Catalunya, natural o cultural, d'acord amb els continguts de l'educació ambiental.

La demanda i el bon nivell pedagògic d'aquests serveis fan necessària la creació de nous camps d'aprenentatge que ampliïn l'oferta de coneixement d'indrets singulars que permetin treballar objectius i continguts del currículum en un lloc específic, amb unes instal·lacions i uns recursos adequats.

Així doncs, atès el Decret 155/1994, de 28 de juny, pel qual es regulen els serveis educatius del Departament d'Educació i Universitats, i a proposta de la Direcció General d'Innovació, Recerca i Cultura Digital,

Ordeno:

Article 1

Es crea el camp d'aprenentatge que es detalla a l'annex d'aquesta Ordre, amb l'emplaçament que s'hi esmenta, amb efectes des del curs escolar 2019-2020.

Article 2

La Direcció General d'Innovació, Recerca i Cultura Digital adoptarà les mesures necessàries per posar en funcionament el nou servei educatiu.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que dicta aquest acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que disposen l'article 77 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR