ORDRE EMC/151/2016, de 6 de juny, d'implantació i de reconeixement de la implantació de diversos estudis oficials de grau a universitats públiques i privades de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015, per al curs acadèmic 2015-2016, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació dels estudis oficials de grau a les universitats públiques i privades de Catalunya.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; els Estatuts de la Universitat de Girona, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat; les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Oberta de Catalunya i les Normes d'organització i funcionament de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i a proposta dels seus òrgans competents, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

S'implanten i es reconeix la implantació i la supressió de diversos estudis oficials de grau, amb efectes des de la seva impartició, als centres corresponents de la Universitat de Girona, de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial del títol a què fa referència l'article únic, el rector o la rectora de les diferents universitats sol·licitarà, a la persona titular del departament competent en matèria d'universitats, l'autorització d'inici d'activitats d'aquests estudis, a l'empara de la normativa vigent, amb efectes des de la seva impartició.

Disposició transitòria

La supressió de l'estudi de l'annex serà progressiva i, en tot cas, es garantirà el dret de l'estudiantat a finalitzar els ensenyaments d'acord amb el pla d'estudis amb el qual els va iniciar, amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals previstes per la normativa vigent.

Barcelona, 6 de juny de 2016

Jordi Baiget i Cantons

Conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR