ORDRE EMC/204/2016, de 21 de juliol, d'implantació de l'estudi universitari oficial de grau en fisioteràpia a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre (EUSES-TE), centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2012 per al període 2011-2013, va incloure l'estudi oficial de grau en fisioteràpia, a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre.

Mitjançant l'Ordre EMC/183/2016, de 4 de juliol, es va aprovar l'adscripció de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre (EUSES-TE) a la Universitat Rovira i Virgili, amb seu al carrer Sebastià Joan Arbó, número 2, d'Amposta.

La Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat la implantació de l'estudi universitari oficial de grau en fisioteràpia a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre (EUSES-TE). Aquests ensenyaments s'impartiran a les instal·lacions d'EUSES-TE ubicades a l'Edifici Seminari (carretera d'accés al Seminari, s/n, Tortosa).

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament, i els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

S'aprova la implantació de l'estudi universitari oficial de grau en fisioteràpia a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre (EUSES-TE), amb efectes des de la seva impartició. Aquest grau habilita per a l'exercici de la professió regulada de fisioterapeuta.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial del títol, el rector o la rectora de la Universitat sol·licitarà a la persona titular del departament competent en matèria d'universitats l'autorització d'inici...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR