ORDRE EMC/205/2016, de 21 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA a la Universitat de Lleida i la implantació del màster universitari en gestió internacional del turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

El Centro Superior Internacional de Turismo, SL (CSIT), societat titular de l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA, es va constituir el 25 de juliol de 2014 i té com a activitat principal l'educació universitària. En aquest sentit, té com a objecte social, entre d'altres, l'educació superior, mitjançant la investigació, la docència i l'estudi, i manifesta la realització de diverses funcions al servei de la societat, totes elles relacionades amb la difusió, la valorització i la transferència de coneixement, a través de la formació i la recerca universitària.

En data 6 d'octubre de 2014, la Universitat de Lleida i el Centro Superior Internacional de Turismo, SL, van signar un conveni d'adscripció i de col·laboració acadèmica, amb la voluntat que l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA s'adscrigui a la Universitat de Lleida, als efectes de poder impartir estudis conduents a l'obtenció de títols universitaris oficials.

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015 per al curs 2015-2016, inclou la implantació de l'estudi de màster universitari en gestió internacional del turisme a l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament, i els Estatuts de la Universitat de Lleida, a proposta del Consell de Govern i amb l'aprovació del Consell Social de la Universitat de Lleida, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA a la Universitat de Lleida, amb seu al carrer Aragó, número 28, de Barcelona.

Article 2

S'aprova la implantació l'estudi de màster universitari en gestió internacional del turisme, a l'Escola Universitària de Turisme OSTELEA, centre adscrit a la Universitat de Lleida, a partir del curs 2015-2016.

Article 3

L'Escola Universitària de Turisme OSTELEA es regirà pel que disposen la Llei orgànica 6/2001,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR