ORDRE EMC/208/2016, de 21 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació a la Universitat Autònoma de Barcelona i s'implanta el màster universitari en comptabilitat superior i auditoria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, titular de l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació, es va constituir l'any 1998 i té com a finalitat la col·laboració, amb la Universitat Autònoma de Barcelona, en el foment i la realització d'activitats docents, de recerca i de prestació de tots aquells serveis, vinculats a l'activitat universitària, el desenvolupament, l'articulació i la gestió del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Autònoma de Barcelona. D'acord amb els seus Estatuts, la Fundació té la consideració de mitjà propi i servei tècnic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015 per al curs 2015-2016, inclou la implantació de l'estudi oficial de màster universitari en comptabilitat superior i auditoria, a l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a l'Edifici Blanc del Campus Bellaterra, de Cerdanyola del Vallès.

Article 2

S'aprova la implantació de l'estudi oficial de màster universitari en comptabilitat superior i auditoria a l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 3

L'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació es regirà pel que disposen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, els Estatuts de la Universitat Autònoma de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR