ORDRE EMC/252/2016, de 22 de setembre, per la qual s'autoritza el canvi de denominació de la Facultat de Geologia, de la Universitat de Barcelona, que passa a denominar-se Facultat de Ciències de la Terra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Universitat de Barcelona ha sol·licitat el canvi de denominació de la Facultat de Geologia per tal que passi a denominar-se Facultat de Ciències de la Terra, amb la finalitat que la denominació del centre visualitzi clarament la realitat acadèmica del centre i el conjunt de les activitats desenvolupades, les quals van més enllà del camp estricte del que es considera la geologia.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i l'Estatut de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

S'autoritza el canvi de denominació de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, que passa a denominar-se Facultat de Ciències de la Terra.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR