ORDRE EMC/92/2016, de 25 d'abril, d'implantació dels estudis universitaris oficials de grau en disseny i màster universitari en psicopedagogia al Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre ECO/35/2015, de 26 de febrer, s'aprova l'adscripció del Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA) a la Universitat de Barcelona, a l'efecte de poder impartir estudis conduents a l'obtenció de títols universitaris oficials en modalitat essencialment no presencial.

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 23 d'abril de 2014 per al curs 2014-2015, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació dels estudis oficials de grau a les universitats públiques i privades de Catalunya.

L'oferta específica dels estudis de grau en disseny i del màster universitari en psicopedagogia al Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), ambdós estudis en modalitat no presencial, serà una eina per a la internacionalització de la Universitat de Barcelona, amb la captació de nou estudiantat d'altres països, que no incidirà en una redistribució dels estudiants universitaris de Catalunya.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior i l'Estatut de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova la implantació de l'estudi universitari oficial de grau en disseny, en modalitat no presencial, al Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), centre adscrit a la Universitat de Barcelona, amb efectes des de la seva impartició.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR