ORDRE EMO/151/2015, de 21 de maig, per la qual es modifica l'Ordre EMO/380/2014, de 19 de desembre, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament d'un programa específic d'accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació, adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, i s'obre la convocatòria anticipada de 2015.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

El 30 de desembre de 2014 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’Ordre EMO/380/2014, de 19 de desembre, per la qual s'establien les bases reguladores d'un programa específic d'accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació, adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil, i s'obria la convocatòria anticipada de 2015.

El 23 de març de 2015 es va publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat el Reial decret llei 4/2015, de 22 de març, per a la reforma urgent del sistema de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral, que té per objecte regular la planificació i el finançament del sistema de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral, la programació i l’execució de les accions formatives, el control, el seguiment i el règim sancionador, així com el sistema d’informació, l’avaluació, la qualitat i la governança del sistema.

La disposició transitòria primera, punt 2, d’aquest Reial decret llei estableix que els òrgans que hagin aprovat convocatòries de subvencions pendents de resoldre en la data d’entrada en vigor d’aquest Reial decret llei han d’anul·lar les disposicions que siguin contràries al que es preveu pel què fa a les matèries assenyalades a les lletres a), b) i c) de l’apartat 1 d’aquesta disposició transitòria, així com al límit del 10 per cent en el finançament de costos indirectes.

Atès, que en la data de publicació del Reial decret llei 4/2015, de 22 de març, encara no estava resolta la convocatòria de 2015 del programa específic d'accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació de l’Ordre EMO/380/2014, de 19 de desembre, i que la disposició transitòria primera, punt 2, del Reial decret llei 4/2014, de 22 de març, afecta a les bases 23 i 25, i al punt 2 de l’annex 5 de l’esmentada Ordre EMO/380/2014, de 19 de desembre, referides al pagament de la subvenció, la subcontractació i al percentatge a tant alçat de la justificació de les despeses indirectes de l’activitat formativa, respectivament, és imperativa la seva modificació. Així mateix, es modifiquen, de l’annex 6, els punts de la Instrucció de justificació relacionats amb aquestes bases.

Per altra banda, s’ha considerat oportú modificar la base 3 relativa als destinataris, fent una redacció genèrica que contempli com a tals als joves inscrits en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR