ORDRE EXI/137/2018, de 31 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EXI/31/2017, de 22 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a la concessió de subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre EXI/31/2017, de 22 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a la concessió de subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior, el Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, mitjançant la Secretaria d'Acció Exterior i de la Unió Europea, pretén oferir suport a la tasca de projecció exterior que desenvolupen, mitjançant la seva activitat, les comunitats catalanes a l'exterior reconegudes oficialment per acord de Govern, mitjançant el suport econòmic a programes, activitats i despeses derivades del seu funcionament ordinari.

La convocatòria corresponent a l'any 2017 ha posat de manifest que hi ha aspectes de les bases publicades que cal modificar per tal d'aconseguir una millora en la seva plena aplicació, eficiència i tramitació. En aquest sentit, s'ha detectat la necessitat d'adaptar el termini en què les entitats beneficiàries han de presentar a la Secretaria d'Acció Exterior i de la Unió Europea la documentació justificativa esmentada en la base específica 4 dels annexos respectius 2, 3, 4 i 5, i en la base específica 4.2 de l'annex 6.

La base 18.1 estableix aquest termini fins al 15 d'octubre de l'any de la convocatòria corresponent. Si bé aquest termini és correcte sempre que aquestes convocatòries siguin anticipades, quan no hi ha la possibilitat que sigui així, el termini és inadequat. Les entitats requereixen tenir coneixement de l'import que se'ls atorga de forma definitiva amb una antelació mínima de 15 dies abans de presentar la documentació de la justificació.

En conseqüència, valorada la conveniència de modificar l'Ordre EXI/31/2017, de 22 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a la concessió de subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior, i en ús de les atribucions que em són conferides per la legislació vigent, en especial d'acord amb allò previst per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR