ORDRE EXI/193/2018, de 30 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre EXI/47/2017, de 20 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts en espècie, en la modalitat d'assessorament individualitzat i suport tècnic, dins del marc del servei d'assessorament per a la millora de la participació interna de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre EXI/47/2017, de 20 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts en espècie, en la modalitat d'assessorament individualitzat i suport tècnic, dins del marc del servei d'assessorament per a la millora de la participació interna de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya, el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, mitjançant la Secretaria de Transparència i Govern Obert, pretén aprofundir en les capacitats dels equips directius per tal que les organitzacions augmentin el nivell de qualitat democràtica i també l'impacte en la societat.

La convocatòria corresponent a l'any 2017 ha posat de manifest que hi ha aspectes de les bases publicades que cal modificar per tal d'aconseguir una millora en la seva plena aplicació, eficiència i tramitació. En aquest sentit, la principal modificació consisteix a formular de nou els criteris de valoració dels projectes presentats, per tal de facilitar a les entitats sol·licitants informació detallada d'aquells aspectes més rellevants en relació amb la millora de la participació interna. Amb aquesta definició es pretén aprofundir amb més precisió en aquells elements que el projecte ha de preveure per a ajustar-se als requisits de l'ajut objecte de la subvenció.

Així mateix, amb la voluntat d'introduir, en la valoració dels projectes, la visió d'altres agents implicats en la millora de la gestió democràtica de les entitats sense ànim de lucre, s'ha modificat la composició de la comissió de valoració.

En conseqüència, valorada la conveniència de modificar l'Ordre EXI/47/2017, de 20 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts en espècie, en la modalitat d'assessorament individualitzat i suport tècnic, dins del marc del servei d'assessorament per a la millora de la participació interna de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya, i en ús de les atribucions que em són conferides per la legislació vigent, en especial, d'acord amb allò previst per l'article 92.3 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l'article 11.3 de l'Ordre EXI/47/2017, de 20 de març.

Es modifica l'article 11.3 de l'Ordre EXI/47/2017, de 20 de març, que queda redactat de la manera següent:

11.3 La comissió de valoració ha d'estar formada per:

President/a: la persona titular de l'òrgan competent en matèria de qualitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR