ORDRE GAH/149/2016, de 9 de juny, d'adaptació de la composició de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, regulada pel Decret 377/2011, de 2 d'agost.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 377/2011, de 2 d'agost, de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, es van regular la composició, l'organització i les funcions d'aquesta Comissió.

El Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, va suposar una modificació del nombre, la denominació i les competències dels departaments de la Generalitat.

El Decret 262/2016, de 7 de juny, de reestructuració del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge assigna a la Secretaria d'Administracions Locals, entre d'altres, la funció de representar el Departament en matèria d'administracions locals.

Vist que aquestes modificacions fan necessària una adaptació de la representació de la Generalitat en la Comissió de Cooperació Local de Catalunya per tal d'adaptar-la a la nova estructura del Govern i del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge;

Atès que la disposició final primera del Decret 377/2011, de 2 d'agost, de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, autoritza la persona titular del departament competent en matèria d'Administració local a efectuar, per mitjà d'una ordre, les futures adaptacions que resultin necessàries en la composició dels òrgans de la Comissió com a conseqüència de l'aprovació de decrets de reestructuració i/o de reorganització dels òrgans, departaments o organismes de l'Administració de la Generalitat,

Ordeno:

Article únic

Adaptar la composició de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, regulada a l'article 3.1 de Decret 377/2011, de 2 d'agost, de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, en els termes que consten a continuació.

Les vint-i-quatre persones en representació de l'Administració de la Generalitat a la Comissió de Cooperació Local de Catalunya són les següents:

  1. La persona titular del departament competent en matèria d'Administració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR