ORDRE de 25 de maig de 1982, de creació del Programa Sectorial d'Atenció Oncològica a Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

Atesa la import‡ncia del c‡ncer com a causa de morbiditat i mortalitat al nostre paÌs, la insuficiËncia d'equipaments i professionals dedicats a la investigaciÛ, la prevenciÛ i l'assistËncia d'aquest grup de malalties i la necessitat de donar un enfocament integral a l'atenciÛ oncolÚgica;

AtËs el que disposa l'Ordre d'1 de marÁ de 1982, de creaciÛ del Pla de Programes Sectorials d'AssistËncia Sanit‡ria;

Vist el que disposa el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret de 18 de marÁ de 1978,

Ordeno:

Article primer Es crea el Programa Sectorial d'AtenciÛ OncolÚgica a Catalunya.
Article segon El Programa Sectorial d'AtenciÛ OncolÚgica es proposa millorar l'efic‡cia de la prevenciÛ de l'assistËncia al malalt oncolÚgic, mitjanÁant l'elaboraciÛ de propostes relatives a:
Article tercer La DirecciÛ del Programa Sectorial d'AtenciÛ OncolÚgica correspon al director del Pla de Programes Sectorials d'AssistËncia Sanit‡ria.
Article quart Les funcions del ComitË Directiu del Pla de Programes Sectorials d'AssistËncia Sanit‡ria en relaciÛ amb el d'atenciÛ oncolÚgica seran:

Article cinquË.- Es crea la ComissiÛ Assessora del ComitË Directiu del Programa Sectorial d'AtenciÛ OncolÚgica a Catalunya.

Article sisË.- La composiciÛ de la ComissiÛ Assessora del Programa Sectorial d'AtenciÛ OncolÚgica a Catalunya ser‡ el seg¸ent:

President: El director general d'AssistËncia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR