ORDRE ENS/182/2012, de 22 de juny, de creació dels preus públics per la matrícula en el curs de formació específic per a l'accés als cicles de formació professional inicial de grau mitjà i als de grau superior impartits en centres dependents del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

L’article 41, apartats 2 i 3 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, en la redacció que en fa la Llei 2/2011, de 4 de març, d’economia sostenible, ha ampliat les vies d’accés tot creant el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà i el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior.

El curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà i de grau superior constitueixen noves vies d’accés a la formació professional complementàries a les existents, que justifiquen l’establiment d’una aportació econòmica a càrrec de les persones que utilitzen el servei que es presta als centres dependents del Departament d’Ensenyament.

Per això, d’acord amb el que estableix el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, i d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es creen els següents preus públics per la matrícula en el curs de formació específic per a l’accés als cicles de formació professional inicial, impartits en centres dependents del Departament d’Ensenyament:

  1. Matrícula en el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà.

  2. Matrícula en el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior.

Article 2

Import

Es fixen, a partir del curs 2012-2013, els següents imports per als preus públics creats a l’article 1 d’aquesta Ordre:

  1. Matrícula en el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà: 190,00 euros.

  2. Matrícula en el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior: 240,00 euros.

Article 3

Exigibilitat

Els preus públics creats per aquesta Ordre són exigibles abans de la prestació del servei.

Article 4

Bonificacions i exempcions

A les persones que utilitzin aquest servei li són aplicables, amb la justificació documental prèvia, les exempcions i bonificacions següents:

4.1 Bonificació

Les persones membres de famílies nombroses de categoria general i les persones membres de famílies monoparentals tenen una bonificació del 50 per 100 del preu públic.

4.2 Exempció

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR