ORDRE ECO/285/2014, de 26 de setembre, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació 960.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Generalitat té, d’acord amb l’article 203.5 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, competències per a establir, mitjançant una llei del Parlament, els seus tributs propis, sobre els quals té capacitat normativa.

D’acord amb aquesta competència, la Llei 4/2014, de 4 d’abril, de l’impost sobre els dipòsits en les entitats de crèdit, va crear un tribut que grava els dipòsits constituïts pels clients en les entitats de crèdit sempre que comportin l’obligació de restitució, amb independència del seu negoci i varietat jurídica.

Els articles 2 i 3 del Reglament de l’impost sobre els dipòsits de les entitats de crèdit, aprovat pel Decret 126/2014, de 23 de setembre, pel qual s’aprova el Reglament de l’impost sobre els dipòsits en les entitats de crèdit i de modificació del Reglament de l’impost sobre successions i donacions, aprovat pel Decret 414/2011, de 13 de desembre, regulen diversos aspectes relatius a la presentació i pagament de l’autoliquidació de l’impost. Es fa palesa, doncs, la necessitat que s’aprovi el model d’autoliquidació corresponent.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Aprovació del model d'autoliquidació 960

  1. S'aprova el model d'autoliquidació número 960 que figura a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

  2. El model 960 consta de dos fulls amb dos exemplars (un per a l'Administració i un altre per a la persona interessada).

Article 2

Presentació, pagament i documentació annexa

  1. El model 960 s'utilitza per fer l'autoliquidació de l’impost sobre els dels dipòsits en les entitats de crèdit.

  2. La presentació i l'ingrés que, si escau, es derivi de les autoliquidacions confeccionades mitjançant el model 960 s'han de realitzar per via telemàtica, excepte en aquells supòsits previstos normativament.

  3. Juntament amb el model 960 s’ha de presentar, en format PDF, la documentació prevista a l’article 11.2 de la Llei 4/2014, de 4 d’abril, i l’article 2.2 del Reglament de l’impost sobre els dipòsits de les entitats de crèdit, aprovat pel Decret 126/2014, de 23 de setembre, d’acord amb el model de l’annex 2 d’aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 26 de setembre de 2014

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Economia i Coneixement

Annex 1

Model d'autoliquidació número 960

(Vegeu la imatge al final document)

Annex 1 model 960_cat_2.pdf

Annex 2

Model de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR