ORDRE SLT/385/2014, de 19 de desembre, per la qual s'aproven els preus públics per realitzar activitats formatives en ciències de la salut de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

L’article 202.3 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya estableix, entre els recursos que constitueixen les finances de la Generalitat, els ingressos per la percepció dels seus preus públics.

L’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, disposa que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics s’han d’efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria, llevat dels referits a l’ensenyament universitari, que s’han de fer per decret.

D’acord amb l’article 77.1.i) del Decret 119/2014, de 5 d’agost, de reestructuració del Departament de Salut, a la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut li correspon, entre d’altres, la funció d’establir i dirigir les polítiques en l’àmbit de salut i del desenvolupament professional, que assegurin el contínuum educatiu, el manteniment i la millora de les competències professionals i la qualitat del sistema de salut.

Per tot el que s’ha exposat, escau aprovar els preus públics per realitzar activitats formatives en ciències de la salut efectuades per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut que en permetin compensar el cost, de conformitat amb el que preveu l’article 1.3-4.1 de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

A proposta de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut, d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i del Departament d’Economia i Coneixement i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aprovar els preus públics que ha d’aplicar la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut per realitzar les activitats formatives en ciències de la salut que recull l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

Fet generador

Constitueix el fet generador del preu públic la realització d’una activitat formativa en ciències de la salut efectuada per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut i adreçada als professionals de l’àmbit de la salut.

Article 3

Subjectes obligats al pagament

Són subjectes obligats al pagament dels preus que s’estableixen a l’annex d’aquesta Ordre les persones físiques o jurídiques que són beneficiades per l’activitat formativa.

Article 4

Exigibilitat

4.1 El pagament dels serveis que estableix aquesta Ordre és exigible en el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR