ORDRE SLT/42/2015, de 4 de març, de modificació de l'Ordre SLT/174/2013, de 12 de juliol, per la qual es regulen els fitxers de control d'accés i videovigilància en l'àmbit del Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

L’article 20.1 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix que la creació, la modificació o la supressió de fitxers de les administracions públiques només pot fer-se mitjançant una disposició general publicada en el B oletín Oficial de l Esta do o en el diari oficial corresponent.

Mitjançant l’Ordre SLT/174/2013, de 12 de juliol, per la qual es regulen els fitxers de control d’accés i videovigilància en l’àmbit del Departament de Salut, es van regular els fitxers de control d’accés i videovigilància en l’àmbit del Departament de Salut. D’ençà de la publicació d’aquesta Ordre, han sorgit noves necessitats que fan que sigui necessari crear dos nous fitxers de videovigilància en l’àmbit del Departament de Salut, concretament el fitxer de videovigilància de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial-Hospital de Cerdanya i el fitxer de videovigilància del Consorci Sanitari de Terrassa.

La disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, habilita els consellers de la Generalitat, dins l’àmbit de les competències respectives, per a la creació, la modificació i la supressió, mitjançant ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

D’acord amb la Instrucció 1/2009, de 10 de febrer, sobre el tractament de dades de caràcter personal mitjançant càmeres amb fins de videovigilància, i l’informe emès per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades;

De conformitat amb el que estableix la disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Creació del fitxer de videovigilància de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial-Hospital de Cerdanya

Es crea el fitxer de videovigilància de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial-Hospital de Cerdanya, amb el contingut que es detalla en l’annex d’aquesta Ordre, i s’incorpora a l’Ordre SLT/174/2013, de 12 de juliol, per la qual es regulen els fitxers de control d’accés i videovigilància en l’àmbit del Departament de Salut, dins de l’àmbit dels fitxers de les entitats del sector públic i consorcis, amb la numeració 3.15, i sotmès als termes que s’hi estableixen.

Article 2

Creació del fitxer de videovigilància del Consorci Sanitari de Terrassa

Es crea el fitxer de videovigilància del Consorci Sanitari de Terrassa, amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR