ORDRE TES/129/2018, de 24 de juliol, de modificació de l'Ordre TES/61/2018, de 7 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a operacions de les entitats locals i determinats consorcis per a l'execució d'actuacions de vies ciclistes susceptibles de finançament procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

En data 12 de juny de 2018 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) l'Ordre TES/61/2018, de 7 de juny, per la qual s'aprovaven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a operacions de les entitats locals i determinats consorcis per a l'execució d'actuacions de vies ciclistes susceptibles de finançament procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Atès que l'esmentada normativa de bases no especifica suficientment quin és el criteri per mesurar la població dels municipis de més de 20.000 habitants, fet que determina quines són les possibles persones beneficiàries que poden optar directament a la subvenció, d'acord amb la base 3.1, així com, si escau, la documentació que cal adjuntar a la sol·licitud per acreditar-la, es considera necessària la realització de dues modificacions en l'Ordre TES/61/2018, de 7 de juny. La primera modificació concreta quin criteri s'aplicarà per determinar la població dels municipis que poden optar a la subvenció, i la segona modificació fa referència a la documentació que, si escau, l'Ajuntament sol·licitant haurà d'aportar per acreditar-la.

D'altra banda, per tal d'aclarir que els imports previstos als criteris de valoració L1_11 i L2_8 de les bases 11.1.5 i 11.2.4 fan referència a la despesa subvencionable de l'actuació d'acord amb la base 6, es considera necessària la realització d'una modificació de les bases 11.1.5 i 11.2.4 de l'Ordre TES/61/2018, de 7 de juny.

D'acord amb l'article 92.3 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovada mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En virtut de les facultats que m'atorga l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 3.1 de la base 3 de l'annex 1 de l'Ordre TES/61/2018, de 7 de juny, que passa a tenir la redacció següent:

“3.1 Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases les diputacions, els consells comarcals i els ajuntaments de poblacions de més de 20.000 habitants, així com aquells consorcis de què formin part ens locals que tinguin com a objecte i finalitat el manteniment, desenvolupament i millora de vies ciclistes i la promoció del seu ús.

“Per a les operacions de la línia 1. Vies ciclistes urbanes i interurbanes destinades a la mobilitat quotidiana...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR