ORDRE TES/29/2018, de 14 de març, per la qual es deleguen competències relatives a la resolució dels recursos administratius en matèria d'autoritzacions ambientals (Ordre de 14 de març, publicada al BOE núm. 70, de 21 de març).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyOrdre

L'article 6 del Reial Decret 944/2017, del 27 d' octubre, per la que es designen els òrgans i les autoritats encarregades de donar compliment a les mesures dirigides al Govern i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, autoritzades per acord del Ple del Senat, de 27 d'octubre de 2017, pel qual s'aproven les mesures requerides pel govern, a l'empara de l'article 155 de la Constitució, estableix que els Ministres com a titulars dels seus departaments queden habilitats per a l'exercici de funcions i per a l'adopció d'acords, resolucions i disposicions que corresponguin als Consellers, conforme a la legislació autonòmica d' aplicació, en l'esfera específica de la seva actuació, de conformitat amb el que s'estableix a l'Annex del mateix Reial Decret.

La llei 20/2009, de 4 de desembre, de Prevenció i control ambiental de les activitats, regula en el capítol I del Títol II el règim de las autoritzacions ambientals, que correspon atorgar al Departament de Territori i Sostenibilitat.

Per la Resolució TES/210/2017, de 8 de febrer, de delegació de competències de la persona titular del Departament de Territori i Sostenibilitat en diversos òrgans del Departament (DOGC núm. 7309, de 15 de febrer de 2017), es va delegar en la persona titular de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat l'exercici de la competència per a la resolució de las sol·licituds relatives a l'autorització ambiental, a les modificacions i a les revisions de les autoritzacions ambientals.

Les decisions relatives a les autoritzacions ambientals, a les seves modificacions i a les seves revisions tenen gran incidència sobre el desenvolupament de l'activitat empresarial, donat que condicionen la viabilitat d'importants inversions en els establiments industrials. Al mateix temps, aquestes autoritzacions són un important element de protecció ambiental, donat que determinen les condicions en les que s'han de dur a terme les activitats industrials i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR